© 2021 Foodyny.

A General Electric (GE) tavaly prototípusként mutatta be intelligens konyhabútorát, mely idén visszatért a világ legnagyobb kütyüfesztiváljára, hogy egy csapásra a figyelem középpontjába kerüljön.

kitchen hub 4.jpg.860x0 q70 crop scale

Los Angelesben január 8-11 között rendezik meg a világ legnagyobb kütyüfesztiválját, a CES-t, ahol ezúttal is számos innovatív konyhai eszközt mutatnak be. A fejlesztések közül messze kiemelkedik a GE mesterséges intelligenciával működő konyhabútora. A Google Assistanttel működő eszközt tavaly prototípusként mutatták be, májustól azonban bárki számára megvásárolhatóvá válik mintegy 1100 dollárért.

A mesterséges intelligenciával működő kijelző tökéletesen illeszkedik a konyhabútorba, lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan találjunk receptet a meglévő alapanyagaink felhasználásával, sőt, a SideChef által irányítottan is főzhetünk. Mindezeken túl az eszköz támogatja a zenék és filmek lejátszását, indíthatunk vele video chateket, frissíthetjük közösségi médiafelületeinket. A Google Assistant használatával otthonunk többi intelligens eszközét is vezérelhetjük.

ge is showing a 27 inch voice activated kitchen hub smart screen for above the stove that can walk you through recipes and make video calls

A beépített kamerájának köszönhetően nemcsak beszélhetünk barátainkkal, családtagjainkkal, de az éppen készülő ételeinket is rögzíthetjük, miközben a háttérben a Netflix vagy a Spotify fut.

Kapcsolódó cikkünk: Okoskonyha: Készítsen lisztet otthon!

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.