© 2023 Foodyny.

Whisky Vault – így hívják azt az 5 500 dollár körüli áron megvásárolható széfet, amely garantáltan magas szintű biztonságot nyújt a különleges és nagyértékű szeszesital-gyűjteményeknek. A gyártók törekedtek arra, hogy a legdrágább palackokat valóban biztonságban tudhassák a szenvedélyes gyűjtők: azon túl, hogy a széfet tömör acéllemezből készítették, az eleje golyóálló is.

whiskeyszef1

A PIN-kóddal működő elektronikus zárrendszerhez három, egyenként 25 milliméteres ajtózár is tartozik, melyet egy három küllős fogantyúval lehet eltekerni azt követően, hogy megadtuk a helyes számkombinációt. A széfhez látványos és masszív szekrény tartozik, amely fekete vagy gesztenyebarna kivitelben tökéletesen illik minden szivarszobához.

whiskeyszef2

Úgy tudni, hogy a speciális széfben akár 21 palack is elhelyezhető, a szekrényben pedig méltó helyükre találhatnak a whiskyhez tartozó kristálypoharak és egyéb kiegészítők. A kézzel készített szekrényt és a széfet egyedi sorszámmal látják el, amely a későbbiekben tovább növelheti a kisbútorok és a bennük lévő alkoholritkaságok értékét.

Kapcsolódó cikkünk: Mi a közös Winston Churchillben, Frank Sinatraban és Hillary Clintonban?

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.