© 2022 Foodyny.

A This is why I'm broke webáruházban ismét nem mindennapi ajándékötletekre vadásztunk, és három, nem mindennapi ajándékötletre bukkantunk.

1. Bortartó és adagoló táska

taska

Első ránézésre divatos női kézitáska, közelebbről szemügyre véve, azonban az oldalán vagy kis csap, amit ha elfordítunk, máris tölthetünk magunknak egy pohárral kedvenc borunkból. A táskába ugyanis egy borostasakot rejtettek, amit egy csappal láttak el, annak érdekében, hogy bárhol, bármikor használhassuk. Ideális választás egy délutáni piknikhez, ráadásul igazán minőségi darab, ugyanis teljes mértékben kézzel készítik az Egyesült Államokban. Úgy tudni, a tasak három literes, újrahasznosítható, BPA-mentes anyagból, szivárgásmentesre készült.

2. Tojásfestő robot

robot

Sok a locsoló, te pedig a hátad közepére se kívánod a tojásfestést? Szerezz be potom kétszáz dollárért egy tojásfestő robotot, ami levesz minden terhet a válladról. Ráadásul bármekkora tojást megfesthetsz vele, ugyanis a bonyolult mintákat egyaránt képes fürjtojásra, vagy grapefruit méretű strucctojásokra is felfesteni.

3. Tojást tojó tyúk

jatektyuk

A gyerekek hatalmasakat fognak nevetni, ha meglátják, miként pottyantja ki magából tojásait ez a tyúkmama. Ráadásul nem holmi natúr változatot produkál a játékállat, hanem már azonnal megfestett, színes húsvéti tojásokat. Egyetlen gombnyomással ráadásul egy legendás angol tavaszi dalt is elcsicsereg, miközben ide-oda táncikál. Alapdarab húsvétkor, ugye?

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.