© 2022 Foodyny.

Személyes és szakmai elhivatottság hívta életre az ételérzékenyek, -allergiások és egészségügyi okokból speciális diétát tartók élhető mindennapjaiért, a Csak a Mentes szervezetet.

csakamentes

A kezdeményezést 2017-ben alapította meg Herczeg Andrea, aki akkor már 5 éve dolgozott a mentes élelmiszerek világában, és Köves Zoltán, aki Budapest egyik legnépszerűbb glutén-, cukor- és laktózmentes cukrászdájának, a NoGlu-nak a vezetője 2011 óta.

- Az egészséges táplálkozás a szívügyünk - foglalja össze Herczeg Andrea, a Csak a Mentes egyik alapítója, hozzátéve: hisznek abban, hogy jobbá tehetik az emberek életét, és segíteni tudnak minden ételérzékenység és táplálkozási irányzat esetén.

- Mindent felkutatunk és megmutatunk - ami glutén-, laktóz-, tej-, tojás-, és cukormentes, paleo, vegetáriánus és vegán. Legyen szó konyhai alapanyagokról, készételekről, nassolnivalókról, vagy éppen ökoháztartási szerekről és natúrkozmetikumokról. Elkötelezettségünk kimeríthetetlen, nem sajnáljuk a fáradtságot arra, hogy csak a leghitelesebb szakértői partnerek és valóban mentes, szigorúan ellenőrzött termékek legyenek a közösségünk szeme előtt - fűzi hozzá Köves Zoltán.

A Csak a Mentes egyik fő törekvése az, hogy bemutassa a hazánkban kapható mentes, egészséges termékek legjavát. Kizárólag szigorúan ellenőrzött partnerekkel működnek együtt. Legközelebb április 13-14-én, a Csak a Mentes Tavaszi Vásáron 60 kiállító termékeit kóstolhatjuk végig a Dürer Rendezvényházban, az eseményen pedig meg is vásárolhatjuk ezeket.

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.