© 2018 Foodyny.

Vanessa Hudgens színésznő a rendszeres sport mellett az időszakos böjt szerint táplálkozik, úgy véli ugyanis, a módszerrel nem kell megfosztania magát a finom falatoktól.

Ahogyan arról már a Foodyny-n korábban is írtunk, a szakaszos böjt a világ egyik legnépszerűbb táplálkozási trendje napjainkban, amelytől követői nemcsak fogyást remélnek, hanem azt is, hogy javítsák általános egészségi állapotukat, és megkönnyítsék mindennapi életüket. A 16/8-as módszer szerint nem szabad reggeliznünk, majd egyszer ehetünk 13 órakor és egyszer 21 órakor, hogy aztán 16 órán keresztül ismét ne fogyasszunk semmit a folyadékon kívül.

- Gyakran alkalmazom a szakaszos böjtöt, mert szeretem a tésztákat és a pizzákat, és amikor nem eszem szénhidrátot, úgy érzem, egy részem meghal - nyilatkozta Hudgens nevetve a People magazinnak. Hozzátette: a táplálkozási forma olyannyira bevált számára, hogy az edzései során is sokkal energikusabbnak érzi magát.

- Annyi tápanyagot viszek be a szervezetembe, amennyire szükségem van és azt eszem amit akarok - húzta alá. Mindezeken túl persze arra is odafigyel a színésznő, minőségi élelmiszereket fogyasszon. Kerüli a rossz zsírokat, viszont mandulavajat rendszeresen fogyaszt.

Kapcsolódó cikkünk: Gryllus Dorka: Hitelesen hozom a fine diningot

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.