© 2023 Foodyny.

Gyakran támad kedvünk sütögetni úgy, hogy nagy baráti társaságot vagy a családot nem hívjuk össze. Ilyenkor tökéletes lehet egy kompakt méretű grill, amire egyszemélyes grillvacsoránkat rá tudjuk dobni.

Összegyűjtöttük a három legpraktikusabb eszközt magányos sütögetésekre.

1. BBQ-bőrönd

Ezt a pehelykönnyű aktatáska formájú grillsütőt bárhol, bármikor használhatjuk. Két-három saslik tökéletesen elfér rajta, így kiadós főételt készíthetünk a segítségével. A grill-bőrönd az egyik nemzetközi bazároldalon 65 dollárért beszerezhető.

2. Hordozható minigrill

Akár szabadban akarsz grillezni, akár a teraszon dobnál fel egy darab húst a sütőre, ez a kompakt eszköz tökéletes választás lehet. Rozsdamentes acél kialakítású, ultrakicsi gázgrill kiválóan alkalmas egyszemélyes ételek elkészítésére. A finn dizájnerek által megálmodott eszközt 229 dollárért már meg is vásárolhatjuk.

3. Szerszámos-grill

Ez a szerszámosláda formájú grillező igazán multifunkciós darab, hiszen sütőfelületén túl melegítő és tároló részt is kialakítottak rajta. Praktikusságát csak fokozza ultrakönnyű kivitele és könnyű tisztíthatósága. A This is why i'm broke bazároldalon keresztül ráadásul mindössze 69,99 dollárért megrendelhetjük.

Kapcsolódó cikkünk: Négy dolog, ami elengedhetetlen a grillezéshez

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.