© 2023 Foodyny.

Az elmúlt időszakban lakberendezési és dizájnmagazinok foglalkoztak Jessica Alba és Cash Warren Beverly Hills-i álomotthonával. A figyelem középpontjába többnyire a márványkandallójuk és a családi igényeket kielégítő praktikus megoldások kerültek. Nem tudtak azonban a szakértők elmenni a konyha mellett sem, melynek fókuszpontjában egy monumentális méretű konyhasziget áll.

jessicaalba

A konyhasziget több funkciót is ellát: egyszerre reggeliző hely, előkészítőpult, de mosogató blokkot is elhelyeztek benne. A natúr fa munkalappal borított konyhai bútor azonban olyan hatalmas, hogy a világhírű színésznőnek konkrétan fel kellene rá másznia ahhoz, hogy a közepét le tudja takarítani, vagy cserélni tudja az ott található vázában a virágokat frissre.

jessicaalba konyha

Fotó: youtube

Jessica Alba konyhája amúgy igazán elegáns és letisztult hatást kelt. A grafit színű konyhabútorokat tökéletesen kiemeli az egyszerű fehér csempeborítás, az egy-egy színes kiegészítő, mint például a pink színű bazsarózsa csokor pedig játékosságot és vidámságot kölcsönöz a helyiségnek.

Kapcsolódó cikkünk: Ultramodern lett a fővárosi szálloda étterme és terasza - képgalériával

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.