© 2018 Foodyny.

Tom Holland, a Marvel filmek Pókemberét játszó fiatal színész nem éppen az a tipikus szuperhős alkat. Ennek egyik oka, hogy a filmben 16 éves kamaszt alakít, a másik pedig az, hogy alapvetően is igen vékony testalkatú. A forgatások miatt azonban egy-két dolgon változtatnia kellett, hogy megfelelő formába lendülhessen.

pokember

Tom Holland, a Pókember sztárja sovány testalkatú srác, úgy tudni azonban, hogy a most a mozikban futó Pókember - Idegenben című film forgatását megelőzően fokozottan odafigyelt étrendjére. A kiegyensúlyozott táplálkozás híveként egyaránt fogyasztott fehérjéket, szénhidrátokat és zsírokat is, ugyanakkor a forgatások ideje alatt és a felkészülési időszakban is szigorúan mellőzte a gyorsételeket.

Sajtóértesülések szerint habár az étendje meglehetősen megengedő, edzésterve annál nehezebb és komplexebb volt. A saját testsúlyos edzések mellett kardió edzéseket is tartott. Ezen feladatsorokban az izomerősítő gyakorlatok mellett a box és a kickbox elemei is megtalálhatók voltak. A fiatal színész alapvetően is sportos beállítottságú, szeret szörfözni, golfozni és kosarazni is.

Kapcsolódó cikkünk: Így eszi a fagyit a tinik kedvenc világsztárja

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.