© 2023 Foodyny.

A Szupercella 3. sztárja ma már kevésbé szigorú önmagával, a Rocky forgatását megelőzően azonban meglehetősen drasztikusan akarta formába hozni magát.

Pletykák szerint nem csak az edzésterve volt mindent elsöprő Sylvester Stallone-nak a Rocky trilógia forgatását megelőzően, hanem a diétája is kőkemény volt. A most 70 éves Stallone minden nap 25 csésze kávét fogyasztott el - így kívánta kiegyenlíteni azt a brutális energiahiányt, amivel szervezetének a szédítően magas fehérje és alacsony-szénhidráttartalmú étrendjének köszönhetően meg kellett küzdenie.

A világsztár egy Instagram-posztban azt is elárulta, csak nagyon kevés zabkekszet és barnarizst engedett meg magának, emellett gombás tonhalat és 25 csésze mézes kávét fogyasztott napi rendszerességgel. Úgy tudni, a legendás filmtrilógia forgatása alatt testzsírszázaléka 2,9 százalékos volt, amit a legnagyobb testépítők versenyformájával vetekszik.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Nem csoda, hogy manapság már leginkább a pizzáért rajong a filmcsillag, aki a Szupercella 3. részével robban vissza a mozivászonra bebizonyítva, hogy ha alapvetően egészségesen táplálkozunk, néha még egy gyorsétel is belefér.

Kapcsolódó cikkünk: Három világsztár, aki isteni palacsintát készít

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.