© 2023 Foodyny.

A nyár tele van meglepetéssel, s bár időnként úgy tűnik, hogy búcsút inthetünk a kánikulának, garantáltan visszatér a hőség. Azt pedig nem csak mi, emberek, hanem a házi kedvenceink is megszenvedik. Őket friss vízzel, magunkat pedig egy nagy adag fagylalttal hűsítsük le! Ha pedig a kutyusunk kedvében akarunk járni, vásároljuk meg az egyik legnagyobb bazároldalról ezt a kütyüt, aminek segítségével a játékos kedvű ebre bízhatjuk a házi fagylalt elkészítését.

fagyikeszitolabda

A labda formájú eszközbe egyszerűen tegyük bele a fagylalt készítéséhez szükséges alapanyagokat- Az eszköz széles nyílásainak köszönhetően rendkívül könnyű a hozzávalókat beletenni és kivenni is. Ezt követően pedig nincs is más dolgunk, minthogy odaadjuk játszani kis kedvencünknek. Miközben a kutya rázza, görgeti a labdát, az összetevők elkeverednek, körülbelül 30 perc elteltével pedig el is készül a tökéletes jégkrém a számukra.

A fagyikészítő játékmasina két méretben vásárolható meg attól függően, hogy mennyi fagylaltot szeretnék készíteni. A golyó BPA-mentes anyagokból készül, ráadásul könnyen tisztítható és mosogatógépben is mosható.

Kapcsolódó cikkünk: Fura kis kütyüből űrkorszaki eszköz

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.