© 2022 Foodyny.

Az European Street Food Awards magyarországi fordulója, azaz a Hungarian Street Food Awards a KARAVÁN szervezésében kerül megrendezésre. A cél az, hogy megtalálják a legjobb magyar street foodokat. A mozgó vendéglátóhelyek pedig összesen nyolc kategóriában mérettethetik meg magukat. A legjobbakat a közönség és a szakmai zsűri választja ki.

hamburger

A versenyre egészen július 30-ig lehet nevezni, az eredményhirdetésre pedig szeptember 21-én kerül majd sor, amikor is kiderül, hogy mi lesz az év vegán, húsimádó, pizza, hamburger, nemzetközi, illetve magyaros, valamint édes street food helye. Mindezeken túl pedig ekkor derül ki az is, hogy ki lett az év közönség díjasa, valamint mely food truck nyeri el az év legszebbjének járó különdíjat.

Úgy tudni, szintén különdíjban részesül majd az év legjobb új street food helye, aki a dicsőség mellé egy három hónapos social media kampányt is elnyer. Az összetett első helyezett, vagyis a legjobb magyar street food hely pedig 300 ezer forint nyeremény mellé megkapja a lehetőséget arra is, hogy részt vegyen az European Street Food Awards 2019-es döntőjében.

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.