© 2023 Foodyny.

Sokan döntenek úgy, hogy a boldogító igent a varázslatos hangulatú koraőszi időszakban mondják ki. A természet ilyenkor pazar színekben pompázik, az időjárás kellemes, viszonylag kiszámítható, így akár szabadtéri ceremóniában is lehet gondolkodni.

Azok, akik úgy döntenek, hogy ősszel kötik össze az életüket, gyakran választanak olyan esküvői tortát, amelyen a színes természeti elemek visszaköszönnek. Ilyenekből válogattunk egy csokorral.

1. Klasszikus őszi virágok

oszitorta1

Ezen az emeletes tortán a tipikus őszi virágok jelennek meg vágott virág formájában. Fontos azonban, hogy csak olyan növényeket tegyünk a tortára, amelyek biogazdaságból származnak, nehogy vegyi anyagok szivárogjanak a szárából az ételbe.

2. Az erdei álom

oszitorta2

Az apró bogyós bokrok ágai, a futónövények és a bordó virágok tökéletesen harmonizálnak ezen a letisztult, vintage stílusú tortán. A dekorációt a természetből is vehetjük, de akár cukorvirágból is elkészíthetők

3. A fügés

oszitorta3

Az ősz egyik különleges gyümölcse a füge, amelyhez remekül illenek az ősz klasszikus bordó virágjai, vagy éppen a tökéletesre érett szederszemek, áfonyák. A kontrasztot élénkzöld falevelekkel és fehér tortakrémmel tudjuk kiemelni.

Kapcsolódó cikkünk: Így néznek ki 2019 legdivatosabb esküvői tortái

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.