A drasztikus diéta sosem lehet része a helyes táplálkozásnak
A szakértőt a divatdiétákról és az élelmiszereket érintő tényekről, valamint tévhitekről kérdeztük.
A szakértőt a divatdiétákról és az élelmiszereket érintő tényekről, valamint tévhitekről kérdeztük.
A húsvéti ünnepkör egyik tradicionális eseménye a locsolkodás, amelyre a hagyományos ételek mellett, édes és sós finomságokkal is készülhetünk.
A népszerű színésznővel, a forgatások kulisszatitkairól beszélgettünk és arról, hogy protestáns családként miként töltik a húsvéti ünnepeket.
„Viszlát, várjuk szeretettel!" – mondja az ajtónál ülő fehér köpenyes férfi, és a kis tányérban kopogó aprót egy műanyag dobozba dobja át. Gyűlik a borravaló Katikának, aki ma egyedül szolgál fel. Laza telt házas hétköznap van a Kádárban. De már nyílik is újra az ajtó. A kilincsnek nincs ideje kihűlni a nulla fokos februárban.
Garami Gábor rádiós műsorvezető, zenész, több mint három évtizede kerüli a hús fogyasztását.
Exkluzív villám-interjú a brit sztár-zeneszerzővel.
A profilerősítésről, a pékség kínálatáról és kiváló minőségű alapanyagokról beszélgettünk Niszkács Annával, a Gerbeaud Gasztronómiai Kft. társ-ügyvezetőjével.
Ideje, hogy ismét megtanuljunk magyarul főzni – állítja Roberto Favaro, aki a magyar szarvasmarhát tartja a legjobbnak a világon.
Hamvas Béla szerint az 'un restaurant spirituel' az a hely, ahol az ember nem kapkod, hanem szép komótosan fogyasztja el az italát és a szellemi táplálékot, amit étel formájában szolgálnak föl. Ilyen volt az Árnyas is, ahol az idő mindig lelassult.
Kiss Orsi műsorvezető és fitneszedző körül mindig zajlik az élet, de ha finom falatokról van szó, ő is megadja a módját az étkezésnek.