© 2022 Foodyny.

Csak nézzük, nézzük, és képtelenek vagyunk betelni vele, olyan csodálatosak ezek az újragondolt, teljesen hétköznapi élelmiszerek.

Az ételművészet nem újkeletű dolog, idősebb séfek elbeszélése szerint szegényebb emberek találták ki, jó pár évtizeddel ezelőtt, akik szinte mindennap ugyanazt a szerény ebédet ették. Amikor hónapokon át csak krumpli van, vagy az egyenlítő környékén ugyanaz a gyümölcs, akkor érthető, hogy a tálalásban próbálnak némi újdonságot vinni a szürke egyhangúságba. A kreativitás pedig már csak ilyen, ha egyszer teret enged neki az ember, nincs megállás. Így születtek meg az alábbi kompozíciók is.

 
Olvasásra ajánljuk "Gasztro lexikon" című aloldalunkat - foodyny.hu

ZsÉ

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.