© 2022 Foodyny.

isk.png

2017. november 25-én, fesztiválra invitálja az iskolabüféket üzemeltető vállalkozókat, pedagógusokat és az egészséges táplálkozás iránt elkötelezett szülőket és gyerekeiket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.

Az Iskolabüfé fesztiválon informatív előadások, jó gyakorlatokat bemutató kiállító standok várják az érdeklődőket. A rendezvényen a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) előadói is jelen lesznek,szükség esetén egyénre szabott tanácsadással is várják a vállalkozókat, segítik az iskolabüfét üzemeltető vállalkozókkal szerződő tankerületek vezetőit is. 

A program előadásain többek között szó lesz a gyerekeknek szóló táplálkozási ajánlásokról, a hazai iskolabüfé kínálat változásáról, a tájékoztatási kötelezettségekről és magáról a Népegészségügyi termékadóról is. A rendezvény ideje alatt az OGYÉI által felállított standokon termékcsoportonként szeretnék segítséget nyújtani a táplálkozás-egészségügyi szempontok és a vonatkozó jogszabályok figyelembe vételével az iskolabüfék – és az otthoni éléskamra – választékának kialakításához. Az egyes élelmiszercsoportok esetében bemutatjuk az iskolabüfé kínálatába ajánlott élelmiszereket, emellett kitérünk arra, ha az élelmiszercsoporton belül valamely termékek a népegészségügyi termékadó hatálya alá tartoznak, ezért nem árusíthatók. A kedves érdeklődők egy „minta iskolabüfé” kínálatát is megtekinthetik. Iskolabüfé fesztivál részletes letölthető programja itt érhető el. 

A program helyszíne: Budapest, Kongresszusi Központ, 1123.,Budapest, Jagelló út 1-3. 

A rendezvény ingyenes, de regisztráció köteles! 

Kérjük, jelentkezzen az eseményre! Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

 

Forrás: https://merokanal.hu

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.