Azt hinné az ember, hogy léteznek a világon olyan ételek, amelyeket mindenki szeret. Ilyen az eper, a banán, a kaviár vagy az indiai curry. Erre jön egy sokkoló összeállítás Hollywoodból, és minden illúziónk tovaszáll. A híres emberek néha nagyon furcsa dolgoktól tudnak hidegrázást kapni. Íme a Foodyny összeállítása a világ legfinnyásabb sztárjairól:

10. Tom Brady – válogatós óriás
A közel kétméteres, százkilós amerikaifocista mindent megeszik, kivéve az epret. Ez a nagy medve ugyanis undorodik az aprócska piros, édes gyümölcstől.
Tom nem iszik kávét sem, de amitől zsigerből viszolyog, az az eper, állítólag soha nem is kóstolta a világ egyik legkedveltebb gyümölcsét, és ahogy mondja, nem is tervezi a hátralévő életében.

brady3


9. Ariana Grande unja a banánt
Az amerikai színésznő és énekesnő nem hajlandó banánt enni. Hogy miért, arról keveset tudni, talán a túl magas cukortartalma miatt.


8. Cukrot soha!
Itt egy egész csoportot fel tudunk sorolni: Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Jessica Biel, Jessica Alba és Matthew McConaughey sem eszik soha cukrot. Az indok egyszerű: vigyáznak a vonalaikra.

cukorsoha


7. Jennifer Aniston: „a kaviár sz*r!”
A világhírességek megtehetnék, hogy pezsgőben és kaviárban fürdenek, Jennifernek sem jelentene gondot a világ legdrágább ételeiből válogatni. A színésznő azonban nem hajlandó a szájába venni a kaviárt. Azt mondja: “Lehet, hogy a világon mindenhol a gazdagság jele, ha kaviárt eszel, de nekem az a véleményem, hogy – legyen az a legkülönlegesebb minőség – sz*r íze van.”


6. Kim Kardashian a szagát sem bírja
A világ egyik legismertebb celebje szó szerint undorodik az indiai ételektől, azon belül is a curry az, amitől hideglelése van, és a koriander sem a kedvence. A híresség egy nyilvános posztban fejtette ki, hogy természetesen nincs semmi baja az indiai emberekkel és kultúrával, ő egyszerűen az ételeiket nem bírja, mert rosszul van már az illatuktól is.


5. Nicolas Cage undorodik a malacok disznólkodásától
„Inkább 5-6 kiló túlsúly, de disznóhúst soha” – mondja Khole, Kim testvére, aki semmiképpen sem hajlandó sertést enni. Az undorával nincs egyedül, Nicolas Cage is utálja a malacot. Neki viszont más érvei vannak a sertéshús ellen: „Undorító ahogy a malacok szexelnek!” – állítja a színész.


4. Gwyneth Paltrow: inkább a drog, mint a macisajt
A színésznő undorodik az ömlesztett sajttól. Sem hamburgerben, sem szendvicsben nem tudja elviselni, az íze és az állaga undort vált ki belőle. Mint korábban mondta: „Előbb szívnék fel valamilyen halálos drogot, mint hogy ömlesztett sajtot egyek.”


3. Donald Trump – a pizzát is késel-villával
Az Amerikai Egyesült Államok elnökének több furcsa szokása van – az atomrakéta gombjának méretéről való értekezésen kívül –, a világ leghíresebb ételét, a pizzát evőeszközzel eszi. Hogy miért? Nos, ennek igen furcsa oka van. Azért, mert leeszi róla az összes feltétet, de soha nem harap bele a pizza tésztájába.


2. Húsmentesen
Sok millió ember él a földön, aki nem eszik húst, és a hírességek között is egyre szaporodik a vegetáriánusok száma. Többek között Ben Stiller, Natalie Portman, és Adele is nyíltan hirdeti a húsmentes táplálkozás előnyeit. Adele például arra hivatkozva mondott le a húsról, hogy egy nap, amikor a tányérjában lévő marhaszeletre nézett, a kiskutyája arca jelent meg előtte. Ettől pedig nagyon szomorú lett. És azonnal vegetáriánus.


1. Semmilyen állati eredetű
A vegánok száma is egyre emelkedik a sztárok között, ők azok akik egyáltalán nem fogasztanak állati eredetű terméket. Közülük a leghíresebbek: Ariana Grande, Kristen Bell, Miley Cyrus és Samuel L. Jackson.

Forrás: YouTube

Zsé

Kapcsolódó cikkünk: 

 

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.